Trouwzaal met prachtig uitzicht
Trouw in een vorstelijke omgeving

Als u een verrassende trouwlocatie zoekt, is het de trouwzaal in Herenthout van Prinsenhof uw ideale keuze.

Een trouwzaal met een unieke geschiedenis

Deze authentieke hoeve kent een vorstelijke achtergrond. Volgens de legende zou keizer Karel er ooit overnacht hebben. Bovendien was het prachtige landgoed tot 1956 in prinselijke handen. Een verbluffende geschiedenis die u met uw eigen trouw verder kunt zetten!

Capaciteit tot 200 personen

Onze grote feestzaal is uiterst geschikt als trouwzaal. Met een capaciteit tot 200 personen en een indrukwekkend interieur zal u al uw gasten verbazen. Bovendien zorgt de groene omgeving voor schitterende foto’s.

Regel zelf uw catering

Om uw trouwfeest vlot te laten verlopen, maakt het Prinsenhof graag duidelijke afspraken. Het Prinsenhof doet bijvoorbeeld geen catering, maar u kan natuurlijk zelf een cateringfirma inhuren om uw evenement te voorzien van lekker eten en bediening. Zo regelt u alles helemaal op maat van uw wensen en noden.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de trouwzaal in Herenthout? Vraag dan een offerte aan het Prinsenhof. Alle medewerkers staan steeds klaar om u te voorzien van voldoende uitleg. Het is uiteraard steeds mogelijk om eens te passeren. Dan kunt u de zalen ter plaatse eens aanschouwen.

Bevelsesteenweg 6 , 2270 Herenthout - - 014 96 01 77014 96 01 77 - BTW BE 0841.432.042