Feestzalen op maat van uw evenement
Twee zalen, meerdere mogelijkheden

Wenst u een authentieke locatie voor uw feest of bedrijfshappening? Dan is het Prinsenhof uw redder in nood! Met twee feestzalen in Herenthout en twee terrassen is praktisch elk feest hier mogelijk. Het Prinsenhof staat al jaren bekend als een toplocatie voor feesten in de provincie Antwerpen. 

Grote en kleine feestzaal

De grote feestzaal heeft een capaciteit tot 200 personen en is bijzonder geschikt voor trouwfeesten. De kleine feestzaal biedt ruimte voor groepen tot 125 personen en is ideaal voor verjaardagsfeesten of jubilea. U ziet dat u hier alle ruimte hebt om elk soort feest, evenement of teambuilding te organiseren.

Regel zelf uw catering voor een feest op maat

Het Prinsenhof doet geen catering, maar u kan natuurlijk zelf een cateringfirma contacteren om uw feestje te voorzien van lekker eten en bediening. Zo regelt u uw feest helemaal op maat van uw wensen en noden.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een van de zalen Herenthout? Vraag dan een offerte aan het Prinsenhof. Alle medewerkers staan steeds klaar om u te voorzien van voldoende uitleg. Het is uiteraard steeds mogelijk om eens te passeren. Dan kunt u de zalen ter plaatse eens aanschouwen.

Bevelsesteenweg 6 , 2270 Herenthout - - 014 96 01 77014 96 01 77 - BTW BE 0841.432.042