Authentieke café in Herenthout met feestlocaties

Bevelsesteenweg 6 2270 Herenthout, België
ligging

 0472 41 13 90
[email protected]
BTW BE 0849.057.628Maak een afspraak

Verhoog uw stemming in de kleine zaal van het Prinsenhof. 

Maak uw speciale gelegenheid echt onvergetelijk met de unieke en gezellige kleine zaal van het Prinsenhof in Herenthout, perfect voor uw jubileum, verjaardagsfeest of babyborrel. Met een capaciteit tot 125 staande personen (zittend 85 personen) biedt onze zaal een ruime en onderscheidende setting voor uw evenement. Wilt u meer weten over onze zaal of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team helpt u graag bij het plannen en organiseren van een succesvol en onvergetelijk feest. 

Capaciteit Tot 125  staande Personen

De kleine zaal is een ideale keuze voor verschillende intieme evenementen, met een ruime capaciteit tot 125 gasten. Hoewel het Prinsenhof niet zelf de catering verzorgt, kunt u wel een cateringbedrijf naar keuze inschakelen om een persoonlijk menu samen te stellen en een uitzonderlijke service te bieden voor uw evenement. Door te kiezen voor uw eigen cateraar heeft u de flexibiliteit om uw evenement aan te passen aan uw specifieke smaak en voorkeuren, zodat elk detail is afgestemd op uw individuele wensen. Ons team is toegewijd om u te helpen een onvergetelijk evenement te creëren, en we zijn beschikbaar om alle nodige hulp te bieden om uw visie te verwezenlijken. 

Vraag Een Offerte Aan

Wenst u nog meer informatie over de kleine zaal, of heeft u nog vragen over uw event, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen.

Ons team van deskundige en toegewijde medewerkers staat klaar (op afspraak) om u te helpen en om de nodige toelichtingen te geven. 

Als u de zalen wilt bezichtigen, dient u vooraf een afspraak te maken. Wij geven u graag een rondleiding en beantwoorden meteen al uw vragen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om weloverwogen beslissingen te nemen en zetten ons graag in om u daarbij te helpen.