Authentieke café in Herenthout met feestlocaties

Bevelsesteenweg 6 2270 Herenthout, België
ligging

 0472 41 13 90
[email protected]
BTW BE 0849.057.628Maak een afspraak

Geniet van een schilderachtig uitzicht op uw grote dag in de prachtige trouwzaal van het Prinsenhof. 

Als u op zoek bent naar een unieke en betoverende locatie voor uw huwelijk, zoek dan niet verder dan de trouwzaal van het Prinsenhof in Herenthout. Onze prachtige locatie biedt het perfecte decor voor uw speciale dag en zorgt voor een onvergetelijke en romantische ambiance die u en uw gasten voor altijd zullen koesteren. 

Een Trouwzaal Met Een Unieke Geschiedenis

Stap in de geschiedenis van het Prinsenhof, een charmante en authentieke hoeve met een vorstelijke achtergrond. Volgens de legende bracht Keizer Karel ooit de nacht door op ons landgoed, wat bijdraagt tot de rijke historische betekenis ervan. Dit prachtige landgoed bleef tot 1956 in vorstelijke handen, waardoor een prachtige erfenis ontstond die u nu met uw eigen trouw kunt voortzetten. Kom naar het Prinsenhof en maak deel uit van ons trotse erfgoed. 

Capaciteit Tot 200 Personen

Maak uw droomhuwelijk werkelijkheid in onze grote balzaal in het Prinsenhof, waar verfijning en elegantie elkaar ontmoeten. Onze ruime locatie biedt comfortabel plaats aan maximaal 200 staande gasten (zittend 120 personen), met een indrukwekkend interieur dat iedereen zal verbazen. Onze adembenemende groene omgeving biedt ook de perfecte achtergrond voor prachtige foto's, die een vleugje betovering toevoegen aan uw speciale dag. Creëer onvergetelijke herinneringen in het Prinsenhof en ervaar de ware magie van uw trouwdag. 

Regel Zelf Uw Catering

Bij Prinsenhof zorgen we ervoor dat uw huwelijksfeest naadloos verloopt, zodat u vrij bent om van elk moment van uw speciale dag te genieten. Wij werken graag met u samen om duidelijke afspraken te maken die voldoen aan uw individuele wensen. Houd er rekening mee dat wij geen cateringdiensten leveren; wij verwelkomen u echter om uw favoriete cateringbedrijf in te huren om verrukkelijk eten en uitstekende service aan uw gasten te leveren. Zo kunt u uw bruiloft precies afstemmen op uw wensen en voorkeuren en een onvergetelijke ervaring op maat creëren. 

Vraag Een Offerte Aan

Bedankt om Prinsenhof te overwegen als locatie voor uw huwelijksfeest in Herenthout. Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen voor onze trouwzaal en onze vriendelijke en deskundige medewerkers zullen u graag alle nodige informatie verschaffen. Indien u dat wenst, verwelkomen wij u graag in onze zaal om de zalen persoonlijk te bekijken en eventuele vragen te stellen. Wij zetten ons in voor een uitstekende service en zorgen ervoor dat uw trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt.