Authentieke café in Herenthout met feestlocaties

Bevelsesteenweg 6 2270 Herenthout, België
ligging

 0472 41 13 90
[email protected]
BTW BE 0849.057.628Maak een afspraak

Ervaar authenticiteit en plezier in ons café.

Het Prinsenhof heet regionale wandelaars en fietsers die op zoek zijn naar ontspanning en verwennerij van harte welkom in ons charmante volkscafé. Of u nu een pauze neemt van een lange fietstocht of op zoek bent naar een comfortabele stop tijdens een wandeling, wij bieden een heerlijke selectie van dranken en snacks om u te helpen ontspannen. 

Ons menu bevat een verscheidenheid aan lokale en ambachtelijke dranken, waaronder een reeks bieren en wijnen voor elke smaak. En als je trek hebt, hebben we een reeks heerlijke snacks en lichte hapjes om je honger te stillen. Onze deuren staan open voor iedereen en we nodigen u uit om zorgeloze ontspanning en gastvrijheid op zijn best te komen ervaren. Bij Prinsenhof zijn we er trots op een gastvrije en comfortabele sfeer te bieden waar u kunt ontspannen en genieten van het gezelschap van vrienden, familie of medereizigers.  

Echte Volksmuziek

Ervaar de authentieke klanken van volksmuziek in het Prinsenhof, waar we iedereen verwelkomen in een comfortabele en uitnodigende omgeving. Onze uitgebreide bierselectie biedt voor elk wat wils, inclusief Karmeliet, Westmalle, Stella en Jupiler van de tap. Tijdens de zomermaanden verwennen we onze gasten met huisgemaakte Mojitos en Caipirinhas, wat zorgt voor een onvergetelijke en verkwikkende sfeer. Kom naar het Prinsenhof voor een onvergetelijke viering van goede muziek, geweldige drankjes en vriendelijk gezelschap. 

Met Hapjes

Geniet van een selectie van heerlijke snacks bij uw drankjes in het Prinsenhof, waaronder gemengde porties, bitterballen en snelle croques. We zijn er trots op dat we onze gasten eerlijke en concurrerende prijzen kunnen bieden. 

Genesteld langs de prachtige wandelpaden en fietsknooppunten van het nabijgelegen Merodebos, is het gezellige terras van Prinsenhof een favoriet geworden onder wandelaars en fietsers die een ontspannende pauze zoeken tijdens hun tocht.

Contacteer ons

Hier niets invullen!